Flytte Faktum Faktura

Hvordan kan jeg flytte Faktum Faktura til en annen maskin?

1. Få med deg databasen Faktum Faktura DB.ffdb som inneholder alle dine fakturadata fra den gamle maskinen. Databasen ligger i en en mappe som heter Faktum under DokumenterMine Dokumenter. Kopier databasen til for eksempel en USB minnepenn.
  2. Last ned og installer Faktum Faktura på den nye maskinen (trykk her for å laste ned).
  3. Kopier databasefilen over til den nye maskinen og legg den i mappa Faktum tilsvarende som på den gamle maskinen.
  4. Start så programmet ved hjelp av snarveien på skrivebordet eller i startmenyen.
  5. Du vil nå få valg om å bruke en eksisterende database: Velg databasen som du akkurat lagret under Dokumenter\Faktum. Nå vil du finne alle dine gamle fakturaer og kunder. Hvis dette mot formodning ikke skulle skje, kan du prøve å først avslutte Faktum Faktura igjen, så høyreklikke på databasefilen du nettopp kopierte inn fra den gamle maskinen, og velge “Bruk som standard database i Faktum Faktura”. Start så programmet igjen.

Har du fortsatt problemer, så kan vi se på det sammen om du ringer oss på +47 52 90 77 55.