Egenskaper

Egenskaper
Egenskaper

Hurtig start

Det er enkelt å komme igang, og gratis å prøve ut i 90 dager. Det viktigste er jo å komme fort igang og få sendt avgårde fakturaene.

Lønnsomt

Bruk mindre tid på å fakturere, og mer på det du egentlig skal. Vi hjelper deg med en løsning som passer ditt behov, og kan oppdatere regnskapsfører automatisk*!

*Tilleggstjeneste. Se priser for mer info.

Brukervennlig

Faktum Faktura er enkelt å bruke og krever ikke mye tid til opplæring. Hvis noe er uklart eller i veien, finner du svar på “ofte stilte spørsmål” eller kontakter gratis support.

Profesjonelt utseende

Det finnes ulike typer fakturaer. I Faktum Faktura kan du enkelt velge blant ulike maler og skrive fakturaer med et profesjonelt utseende. Egen logo, med eller uten girodel, innledning- og avslutningstekst – velger du selv!

Registrer betaling

Med enkle oversikter kan du se hva kunden skylder og hvilke fakturaer som er betalt. Det er fort gjort å sende en purring, med eller uten purregebyr eller renter. Vi har også samarbeidspartner, og tilpasning for oppfølging dersom du ønsker hjelp med dette.

Oppdatert og funksjonelt

Vi jobber for å gjøre hverdagen enklere for deg, og møte dine behov.  Det er enkelt å komme i kontakt med oss, og vi forsøker å innfri ønsker, eller tilby en skreddersydd tilleggsmodul.