EHF-faktura

EHF-faktura

Hvorfor bør du bruke EHF-faktura?

Når du sender EHF-faktura fra Faktum Faktura, sender du fakturaen ferdig utfylt til mottageren sitt økonomisystem. Dersom du fakturerer statlige virksomheter, er det krav om at fakturaen skal sendes som EHF, men også private virksomheter ser verdien av å sende fakturaer papirløst. Det går vesentlig fortere enn ordinær postgang, og sparer begge parter for tid som kan brukes mer effektivt. EHF-fakturering er dessuten en sikrere måte å sende faktura på enn via tradisjonell e-post. Mottager slipper å legge inn betalingsopplysningene selv, og dermed minker sjansen for skrivefeil. Det er ingen tvil om at EHF-faktura er kommet for å bli.

Når du skal sende faktura som EHF må du huske å fylle inn org.nr. på kunden, samt legge til eventuelle vedlegg før du sender fakturaen.

Fullfør > Send som EHF.

EHF faktura screenshot

Sende EHF-faktura fra Faktum Faktura er enkelt.

Hva om noe blir feil? Dersom fakturaen er sendt, så kan du ikke endre den, men må i så fall krediteres og sendes om igjen som en ny faktura.

Pris på tilleggstjenesten er 499,- per 12 mnd. inklusiv 50 fakturaer, deretter 10,- /stk. Abonemmentet fornyes automatisk, men kan sies opp når som helst i avtaleperioden hvis du ikke ønsker fornyelse.  Mer info finner du på siden med priser.

! Visste du at med Faktum Faktura kan du også sende fakturaer direkte i posten, eller oppdatere regnskapsfører fortløpende?

Søkeord: EHF Faktura, elektronisk faktura, kommune og stat, EHF-format, EHF format