Fakturaprogram

Faktum Faktura – et enkelt fakturaprogram

Et enkelt og profesjonelt fakturaprogram til rett pris. Les hvorfor kunder har brukt Faktum Faktura i 20 år! Prøv gratis i 90 dager, og se selv!

Med Faktum Faktura har du alt du trenger for å komme i gang med fakturering.

Fakturaprogram screenshot

En faktura

En faktura er et krav om å få betalt et utestående beløp for en vare eller en tjeneste. Dersom en kunde ikke betaler kontant, kan du velge å sende en faktura, som bekreftelse på en midlertidig utsettelse av betalingen. Til privatpersoner er det i Norge vanlig å gi minst 14 dager. Mellom bedrifter kan du sette forfallsdato syv eller 10 dager fra fakturadato, men noen bedrifter ønsker så mye som 30 dager. Du kan også sette samme dag, for eksempel hvis kunden skal betale kontant (med penger eller kort).

Myndighetene stiller strenge krav til hva fakturaene dine skal inneholde (les mer om dette på siden om fakturering). Faktum Faktura hjelper deg å oppfylle disse kravene, slik at du kan slippe å bekymre deg. Dersom du står fast eller lurer på noe, har vi også gratis support som hjelper deg videre. Vi forstår at det er mye å sette seg inn i om fakturering. Derfor har vi gjort fakturaprogrammet enkelt og oversiktlig.

Du har kontroll!

Faktum Faktura er et enkelt fakturaprogram å lære seg, og passer godt for små og mellomstore bedrifter. Flere av våre kunder har fulgt oss i over 20 år, og mange vender tilbake etter å ha prøvd andre programmer. Vi har ingen skjulte kostnader, bindingstid eller automatisk fornyelse. I Faktum Faktura kan du kjøpe lisens for i 1, 2 eller 3 år, og velger selv om du fornye.

Fakturaene og kundene dine er nettopp det: Dine. Fakturaprogrammet lagrer alle data på din maskin, og kan derfor brukes frakoblet. Du har kontroll, det er jo tross alt dine data! Når en brukslisens utløper, blir fakturaprogrammet omgjort til et arkiv. På den måten kan du fortsatt lese av fakturaer og kunder, helt enkelt. Trenger du ny skrivetilgang, så kjøper du like lett en ny lisens direkte i programmet. Til dette må du være på nett, ellers kan du koble helt fra, akkurat som det passer deg.

Enkelt program, men avansert nok

Fakturaprogram screenshot 2

Faktum Faktura er ikke et stort eller komplisert fakturaprogram. Det er akkurat passe for de fleste. Du skriver fakturaer – det er det viktigste. Og at de ser bra ut, er enkle å sende, og enkle å finne igjen. Etter hvert ønsker du også å se statistikk og journaler, og oppdatere regnskapsfører – uten å forlate programmet.

I tillegg kan du skrive tilbud, ordrebekreftelse, pakkseddel, kreditnota, purring, betalingsoppfordring, fakturajournal, omsetningsoppgave, sende fakturaer elektronisk via e-post eller EHF. Du kan til og med få noen andre til å skrive ut og sende fakturaene i posten med vår eksterne utskriftstjeneste. Du kan også selvsagt skrive ut selv.

Prøv selv!

Mulighetene er mange i Faktum Faktura, men likevel er det et enkelt fakturaprogram. Det er enkelt å lære seg, og enkelt å bruke. Enkelt å finne hjelp på nettsiden eller Facebook, og enkelt å få tak i support. Vi har sjelden kø på telefon, og løser de fleste floker samme dag.

Faktum Faktura gjør faktureringen enklere. Prøv selv, det er gratis i første 90 dager!