Søke på fakturanummer

Hvordan kan jeg søke på fakturanummer?

Trykk på Dokumenter og deretter Faktura.

Så kan du klikke på feltet for fakturanummer, markere tallene og taste inn det nummeret du ønsker. Dette vil ikke endre fakturanummeret på den fakturaen du ser på, men hente opp fakturaen som har det angitte nummeret. Det er også mulig å navigere til forrige/neste faktura ved å bruke pilene under dette feltet. Rekkefølgen på fakturaen er den rekkefølgen de ble opprettet i.

Tilsvarende navigering finnes også for dokumenttypene Kreditnota, Tilbud, Ordrebekreftelse, Pakkseddel og Purring.