Importere kunder og varer

Hvordan kan jeg importere kunder og varer?

Kunde- og varelister kan enkelt importeres via Excel til Faktum Faktura.

Gå først til henholdsvis «Kunder» eller «Vareregister» og trykk på «Eksporter til Excel». Lagre og åpne denne filen slik at du ser hvordan import/eksportformatet er, og legg så inn de dataene som skal importeres inn i denne filen uten å endre på kolonnenes rekkefølge og overskrifter. Importer igjen ved å bruke knappen «Importer fra Excel».

Kan jeg også importere fakturaer?

Denne prosessen er mer komplisert, så vi har valgt å lage en tilleggsfunksjon for noen kunder. Dette er mulig å bestille ved å kontakte support, og koster litt ekstra for utvikling (tilpassing).