Hvordan kan jeg sende en EHF-faktura?

Fra Faktum Faktura er det enda eklere å sende EHF-faktura enn å sende per e-post!

I motsetning til e-post, benytter EHF organisasjonsnummer for å nå mottageren. Riktig organiasjonsnummer er derfor viktig, og postadresse (eventuelt leveringsadresse) er også påkrevd for at selve fakturaen skal være gyldig.

Bruk gjerne forhåndsvisning for å sjekke at alt er riktig. Når fakturaen er klar til å sendes, bruker du Fullfør > Send som EHF. Du vil da få feilmelding hvis programmet oppdager noe som er i veien med fakturaen eller om fakturaen ble sendt.